RİZE / ÇAMLIHEMŞİN - DİKKAYA İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları öğrencilerimiz tarafından coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı öğrencilerimizin etkinlikleriyle gerçekleştirildi.

Ara

İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Osman HAŞİMOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa ÇAMANKA Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Öğretmenler günü programı öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte kutlandı.

Kas

Atatürk’ün millî bağımsızlık ve çağdaşlaşma önderi olarak emperyal güçlere ve onların destekledikleri uydularına karşı elde ettiği başarılar Latin Amerika’dan Uzak Doğu’ya kadar uzanan bir alanda heyecanla, tutkuyla izlenmiştir. Onun başarıları sadece Türkiye için paha biçilmez bir değer olmakla kalmamış; özellikle bağımsızlık özlemi içinde bulunan veya gelişmekte olan ülkeler için bir ümit ışığı, değerli bir ilham kaynağı hâline gelmiştir.

Bu inançla, bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Okulum temiz belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÇAMANKA' dan aldık.

Ekm

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren Filistinliler için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem 2. Öğretmenler Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Değişen ilköğretim yönetmeliklerine istinaden, okulumuzca alınacak tedbirler görüşülmüş olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önerilen projeleri hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Eyl

Pazar Gençlik Merkezi ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir çok etkinlik gerçekleştirdi. “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında okulumuza gelen Gençlik Ekibi öğrencilerimizle oyunlar oynayıp, etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimiz güzel havanın tadını çıkardı.Pazar Gençlik Merkezi ekibinine bu güzel ziyaretlerinden dolayı Dikkaya ailesi olarak teşekkür ederiz.