RİZE / ÇAMLIHEMŞİN - DİKKAYA İLKOKULU

Muhammet ÖZYANIK - Okul Müdürü

Muhammet ÖZYANIK, 1989  yılında Rize’nin Ardeşen İlçesinde doğdu. İlköğretimini 2003 yılında Ardeşen İMKB İlköğretim Okulunda ve Ortaöğretimini 2007 yılında Ardeşen İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Ön lisans Eğitimini 2010 yılında Rize Üniversitesinde,  Lisans eğitimini 2014 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 2023 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programından mezun oldu. 2014 yılında ilk görev yeri Şanlıurfa Hilvan Anadolu Lisesine atandı. Ardından farklı kurumlarda görev aldıktan sonra 2020 yılından günümüze kadar Dikkaya İlk ve Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. ÖZYANIK, evli ve 2 çocuk babasıdır.